ADR & Afvalwater transport

Het afvalwater transport verzorgen we zelf.

Waar gaat uw afvalwater naartoe?

Voor het afvalwater transport hoeft u niet op zoek naar een externe partner. Ook dat kunnen we bij Aqua Jet Vlerick zelf verzorgen. We hebben namelijk de nodige vergunningen die ons toelaten om afvalstoffen op te slaan en te transporteren. Spoelwater, afvalwater en slib kunnen wij dus voor u wegvoeren naar erkende afvalverwerkingsbedrijven.

Van hele kleine tot hele grote volumes

Bij Aqua Jet Vlerick hebben we aangepaste oplossingen voor particuliere en voor industriële of openbare ruimingsprojecten. Een enkele beerput of septische put ruimen, een grote parkvijver of een industrieel bassin leegpompen? Alles kan.

We beschikken over een uitgebreid machinepark met onder meer compacte mini-combiwagens, ontwateringscontainers (10 tot 30 m3), opleggers… We hebben zelfs een vuilwaterpomp die maar liefst 250.000 liter per uur kan slikken! Ook ondergelopen straten en grote vijvers leegpompen is daarmee een haalbare kaart.

Kortom, wij ledigen en reinigen bassins en putten van quasi elke omvang. Wat er verder met het opgevangen spoelwater, slib en afvalwater gebeurt? Dat kunnen we tijdelijk ter plaatse opslaan in containers en/of het afvalwater transport naar erkende verwerkingsbedrijven verzorgen. U ontvangt vervolgens de nodige attesten voor uw milieuadministratie.

24/7 en op afroep!

Heeft u dringend een ruimer, tankreiniging, putlediging, vuilwaterpomp of afvalwater transport nodig? Onze ruimdienst voorziet 24/7 permanentie en komt op afroep ter plaatse voor dringende interventies.

Wij hebben alle benodigde erkenningen op zak!

U mag op beide oren slapen. We hebben alle erkenningen behaald die nodig zijn om uw afvalwatertransport te verzorgen en om u de verplichte attesten voor uw milieuadministratie te mogen bezorgen.

  • erkend vervoerder en overbrenger van afvalstoffen (OVAM 4729/E)
  • milieuvergunning klasse 1 voor tussenopslag van septisch materiaal, mazout en oliehoudend afvalwater, rioolslib, vetafval (horeca).
  • We hebben ook chauffeurs met ADR-rijbewijs in dienst.

Een volledige weergave van al onze erkenningen vindt u hier.

Geïnteresseerd in het kostenplaatje

Neem gerust even contact met ons op om uw project toe te lichten en een vrijblijvende prijsindicatie te ontvangen.