Ontstoppingsdienst Gent

Dé ontstoppingsdienst in Gent lost uw verstopping snel en vakkundig op

Als u last heeft van een verstopping in uw woning of bedrijfspand, bent u gebaat bij snelle en professionele hulp. Aqua Jet Vlerick lost als dé ontstoppingsdienst in Gent uw probleem op propere wijze op. Er kunnen vele oorzaken van een verstopt toilet, geblokkeerde afvoerleiding of verstopte riolering zijn. Van zeep- en vetresten, kalkafzetting en wortelgroei tot een teveel aan wc-papier en (grote) objecten die de doorstroom blokkeren. Aqua Jet Vlerick gaat op zoek naar de oorzaak en pakt deze bij de wortel aan. Wij beschikken als ontstoppingsdienst over de expertise, ervaring en machines om de hevigste verstoppingen te traceren en verhelpen. Neem contact op om uw verstopte leidingen vrij te maken. U kunt bij nood een beroep doen op onze 24-uursservice. Wij zijn snel bij u.

Camera-inspectie om de verstoppingslocatie te traceren

Misschien heeft u al geprobeerd om met kokend water, chemische ontstoppingsproducten of sodakristallen de verstopping te verhelpen. Maar weet wat u doet! Kunststof leidingen kunnen ernstig beschadigd raken door kokend water of chemische oplosmiddelen. Deze producten zijn bovendien milieuvervuilend en schadelijk voor de gezondheid. Schakel de gespecialiseerde ontstoppingsdienst in Gent in. Wij inspecteren met twee camera’s de leidingen en stellen vast waar zich de verstopping exact bevindt. Wij kunnen buizen van 40 tot 1.500 mm van binnenuit bekijken en in beeld brengen. Is de verstopping te wijten aan ingegroeide boomwortels? Dan verwijderen wij met een wortelfrees de wortels en de boomstronk, waarna de beschadigde afvoerleiding wordt hersteld en grondig wordt gereinigd.

Ook voor dringende interventies zoals verstoppingen, overlopende putten en geurhinder kan u op onze flexibiliteit rekenen. We zijn immers 24/7 bereikbaar!

Waarom kiezen voor dé ontstoppingsdienst in Gent?

– Verstoppingen in afvoerleidingen worden zowel binnenshuis als buitenshuis opgespoord en verholpen

– Ontstoppingsdienst 24/7 bereikbaar voor dringende interventies

– Ontstoppen en reinigen van huishoudelijke afvoerleidingen, openbare riolen en straatkolken

– Tijdige inspectie afvoerleidingen ter preventie

– 14 dagen garantie bij een herhalingsverstopping (exclusief kalk of niet-inherente stoffen/materialen)

Onstopping service: wegzuigen of wegspuiten

Als ervaren ontstoppingsdienst maken wij gebruik van gespecialiseerde combiwagens om uw leidingen door vacuüm zuigtechniek of hogedruk te reinigen. De gebruikte techniek – wegzuigen of wegspuiten – is afhankelijk van de positie en aard van de verstopping. De druk en watertemperatuur worden hier ook op afgestemd.

Is uw afvoerleiding verstopt? Neem direct contact op met de ontstoppingsdienst in Gent. Een telefoontje (09/385 45 29) of e-mail (info@aquajet-vlerick.be) naar Aqua Jet Vlerick is voldoende voor ons om in actie te komen.

Hoe anderen onze service ervaren?

Peil vooral zelf naar onze klanttevredenheid en onze service levels. U hoeft ons enkel even te contacteren om enkele referenties van soortgelijke projecten als het uwe te ontvangen.

Beoordeling door klanten:
4,1/5 ­14 beoordelingen

Voor een onstoppingsdienst in Gent kunt u terecht bij Aquajet Vlerick