Beerput ledigen Gent

Aqua Jet Vlerick: voor professionele beerput ledigen in Gent

Woont u in Gent of omgeving en komen uw sanitaire voorzieningen terecht in een beerput, die nodig moet worden geleegd? Schakel de professionals van Aqua Jet Vlerick in, dat gespecialiseerd is in alle reinigings- en ruimingswerken. Wij beschikken over de kennis, de ervaring en de machines voor een vlot verloop van uw beerput ledigen in Gent. Onze ruimdienst staat 24 uur per dag voor u klaar, in geval uw beerput of septische put dringend moet worden geleegd. Neem contact met ons op. Wij zijn snel ter plaatse. Niet alleen voor een beerput ledigen, maar ook voor reiniging en onderhoud van uw beerput of septische put.

Frequentie beerput ledigen afhankelijk van gebruik en aantal inwonenden

Een beerput bevat in tegenstelling tot een septische put geen afvoer. De afgesloten beerput heeft alleen een opslagfunctie. Het afbraakrendement is slecht, waardoor een beerput ledigen in Gent vaker dient te gebeuren dan een septische put ledigen. De frequentie van lediging is afhankelijk van uw gebruik en van het aantal inwonende personen. Voor een gezin met kinderen moet de beerput ledigen gemiddeld een keer per jaar plaatsvinden, voor een stel of alleenstaande minder vaak. Laat uw beerput regelmatig ledigen om te voorkomen dat uw toilet niet meer (vlot) doorspoelt en u last krijgt van vervelende geuren.

Ook voor dringende interventies zoals verstoppingen, overlopende putten en geurhinder kan u op onze flexibiliteit rekenen. We zijn immers 24/7 bereikbaar!

Waarom kiezen voor Aqua Jet Vlerick?

– 24-uursservice voor noodgevallen en dringende interventies

– Professionele dienstverlening, met kennis van zaken en kwalitatief werk

– Gespecialiseerd in allerhande ruimings-, ontstoppings-, reinigings- en onderhoudswerkzaamheden

– Altijd een attest voor uw milieuadministratie

– Nauwkeurige naleving van de veiligheidsvoorschriften

– Snelle en duidelijke offerte op maat voor uw project

Wacht niet te lang met uw beerput ledigen in Gent

Aqua Jet Vlerick startte in 1967 als eenmansruimingsbedrijf en heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming in ruimings- en ontstoppingswerkzaamheden voor particulieren én gespecialiseerde industriële reiniging en rioolreiniging bij bedrijven en overheden in Vlaanderen. Ons dienstenpakket loopt uiteen van septische putten en beerputten ledigen in Gent tot industriële tanks, productieleidingen en waterlopen. Vrijwel alles waar afvalwater doorstroomt, kunnen wij ruimen en reinigen.

Wacht niet te lang met uw beerput ledigen in Gent en maak gebruik van de flexibele service van Aqua Jet Vlerick. Wij hebben een permanente wachtdienst voor dringende interventies. Bel ons op (09/385 45 29 of stuur een e-mail (info@aquajet-vlerick.be) met uw vragen of offerteverzoek. Wij reageren snel.

Hoe anderen onze service ervaren?

Peil vooral zelf naar onze klanttevredenheid en onze service levels. U hoeft ons enkel even te contacteren om enkele referenties van soortgelijke projecten als het uwe te ontvangen.

Beoordeling door klanten:
4,1/5 ­14 beoordelingen